18 Haziran 2014 Çarşamba

Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır?

Facebook hesabı nasıl kapatılır?
Facebook hesabı nasıl kapatılır?
Merhaba, bugün Facebook hesabını nasıl kapatacağını merak eden ziyaretçilerimize yardımcı olacağız. Facebook'u bir daha kullanmayı düşünmüyorsanız, hesabınızı kapatabilirsiniz. Hesap kapatma 14 gün sürer. 14. gün tamamlandığında hesabınız kalıcı olarak silinir. Hesabınız 14. günün sonunda tamamen kapanır ve bu işlemin geri dönüşü yoktur. Facebook hesabını silmekten vazgeçen kullanıcılar 14. gün tamamlanmadan hesaplarına giriş yaparak silme işlemini iptal edebilirler.
Kimsenin mağdur olmaması için gereken uyarılarımızı yaptıktan sonra hesap kapatma işlemine başlayabiliriz. Öncelikle Facebook hesabımıza giriş yapıyoruz. (E-posta ve şifresinde sorun olup da hesabına giriş yapamayan kullanıcılar için konunun en sonunda bir takım yönlendirmeler var.) Hesabımıza giriş yaptıktan sonra buraya tıklıyoruz.

Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır?
Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır?
Yukarıdaki ekran görüntüsünde de gördüğünüz "Hesabımı Sil" düğmesine tıklıyoruz. Bu düğmeye tıkladıktan sonra açılan pencereye bizden istenilen bilgileri giriyoruz ve "Tamam" düğmesine tıklıyoruz. İşlem bu kadar! "Facebook hesabı nasıl kapatılır?" sorusunun cevabını elimizden geldiğince anlaşılır bir şekilde verdik. Yine de konuyla ilgili sorun yaşayan olursa aşağıdaki yorum formunu kullanarak sorunlarını bize bildirebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder