23 Haziran 2014 Pazartesi

Facebook Şifre Değiştirme

Facebook Şifre Değiştirme
Facebook Şifre Değiştirme İşlemi
Merhaba, söz konusu Facebook olunca şifrenizin güvenliği, sizin ve arkadaşlarınızın kişisel bilgileri için çok önemli. Bu başlıkta sizlere Facebook hesabınızın şifresini nasıl değiştireceğinizi anlatacağız.
Facebook şifremizi değiştirebilmek için öncelikle Facebook hesabımıza giriş yapmamız gerekiyor. Facebook hesabımıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekran görüntüsünde kırmızı daire içerisine aldığımız simgeye tıklıyoruz.

Facebook Hesap Şifresi Nasıl Değiştirilir?
Facebook Hesap Şifresi Nasıl Değiştirilir?
Kırmızı daire içerisindeki simgeye tıkladıktan sonra açılan menüden "Ayarlar" sekmesini seçiyoruz. Sonrasında yönlendirildiğimiz sayfada bulunan satırlardan "Şifre" satırının üzerine geliyoruz ve sağındaki "Düzenle" bağlantısına tıklıyoruz. Karşımıza Facebook hesap şifresi değiştirme formu açılacak. Açılan forma eski şifrenizi ve yeni şifrenizi girdikten sonra "Değişiklikleri Kaydet" düğmesine tıklayın. Böylelikle başarılı bir şekilde Facebook hesabınızın şifresini değiştirmiş olacaksınız. Umarız faydalı olabilmişizdir. Konuyla ilgili sorularınızı aşağıdaki yorum formunu kullanarak bizlere ulaştırabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder